BANNER CMS

Online marketing 24/7 med eget banner CMS

Hvis vores banner-system kan varetage online valgkamp for et af Danmarks største partier, kan det med al sandsynlighed også sælge dine ydelser.

Ved valgkampen i 2019 blev Banyo bedt om at udvikle et bannerstyrings system, som kunne håndtere hele online kampagnen for Venstre.

Systemet krævede meget planlægning og design, idet det skulle kunne håndtere en lang række kendte og tænkte scenarier, som man forventede, ville udspille sig under valgkampen.

Banyo udviklede derfor et administrations system, hvor en række templates med forskellige formål udgjorde kampagne-basen. Systemet kan således håndtere videobannere, billedbannere og rene budskabsbannere, og alle kan tilpasses on-the-fly og publiceres på hvilket som helst tidspunkt i døgnet. Man kan desuden differentiere budskaber og kampagner geografisk, og eksempelvis køre specifikke budskaber til mobile enheder i hovedstadsområdet, samtidig med at resten af landet eksponeres for generisk indhold. Kampagnerne kan planlægges i systemet, og man kan således opsætte et større kampagneforløb, og stadig have mulighed for at rette i live-bannere, hvis verden eller konkurrenterne kræver det.

Systemet er et pris-venligt alternativ til kendte DCO platforme, og taler sammen med Adform, Doubleclick og Google.

Lad os tage en snak om mulighederne hvis din virksomhed brug for et avanceret og dynamisk system til at varetage jeres online marketing