VI ER FRA 3

Morebizz med Japansk kungfu

Hvordan genaktiverer man kontakten til passive kunder på en sjov og involverende måde?

3Business ønskede et værktøj, hvor sælgerne på en anderledes måde kunne genoptage dialogen til deres erhvervskunder, uden at blive den klassiske telefonsælger.

Banyo udviklede et platform hvorfra sælgerne kunne undertekste japanske kungfu film, med en humoristisk dialog, som opfordrede kunderne til at tage kontakt til 3Business. Med platformen kan sælgerne vælge mellem pre-definere dialoger og blot indsætte konkret kontakt info på deres kunde – kreative sælgere kan skrive deres egen frie dialog. Systemet er bygget bullet-proof, hvilket sikrer at dialoger altid følger filmens naturlige rytme og flow. Output var links til de unikke film, som sælgerne efterfølgende kunne maile deres kunde. Filmene, som kan ses på alle devices, gav god respons og et smil på læberne hos såvel kunder, som 3Business.

Se eksempler på film nedenfor:

Systemet har vi siden genbrugt til flere formål for forskellige kunder. Blandt andre har FK Distribution fået tilpasset systemet, så ledelsen kan kommunikere til medarbejderne omkring tiltag og sociale events på en anderledes måde.